"Арман вместе с батей попытались стать на лыжи": Активісти у Києві вирахували соратника терористів, який прибув з Донецька на футбольний матч (фото, відео)

Арман Степанов приїхав до свого батька Тиграна, який чомусь перебрався з "ДНР" до Києва шукати кращої долі. Обидвоє завітали на столичний стадіон, де відбувався футбольний матч між "Шахтарем" і "Динамо".

На футбольний матч між "Динамо" і "Шахтарем" до Києва приїхав соратник терористів "ДНР" Арман Степанов. Про це у своєму Facebook повідомив глава київського крила "Національного корпусу" Сергій Філімонов, зазначають Патріоти України.

"Паренёк считает себя террористом. Сначала он едет в москву фотографироваться на красной площади с тряпкой дэнээр , а потом с пафосными фразами заезжает в Киев", - зазначає Філімонов.

Зокрема, він опублікував фото Степанова з будівлі Донецької ОДА, де бойовики проводять свої засідання. У Києві живе батько Армана Тигран Степанов.

"Едет в гости к своему бульдогу (папе), который оставил сына в Донецке, а сам перебрался искать лучшей жизни здесь, в Киеве. Словом, когда его нашли мы сначала подумали и решили делать самосуд, а потом не подумали и решили привлечь полицию" , - розповів Філімонов.

Перший знайдений патрульний порадив активістам "подавати в суд", а Степанова зважилася перевірити тільки служба безпеки стадіону НСК "Олімпійський".

"Я уже шел грешить, как увидел начальника охраны "Динамо". Он только увидел пару фотографий, и я был приятно удивлен. Я заметил у него эмоции похожие с моими! Как только мы начали шевелиться, Арман Тигранович Степанов вместе с батей Тиграном с испуганными лицами попытались стать на лыжи. Конечно же мы с ребятами не дали им это сделать", - пише Філімонов.

Служба безпеки для здійснення перевірки провела гостей з Донецька в свої апартаменти.

"Я со своей стороны, как порядочный гражданин, дал всю информацию на негодяев. Надеюсь, что минимум в ближайшие дни для этих г**донов будут крайне неприятные, а если доказательств будет не достаточно, в следующие разы будем оставлять информацию у "невідомих патріотів", - додав Філімонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...