​Байден замість маніяка з Кремля: історичний поворот Революції гідності

Якихось два-три роки тому саме господар Кремля в Україні був частим гостем, кожен раз з чесним обличчям проштовхуючи черговий «подарунок» «братній країні»
Дмитро Литвін

Патріоти України пропонують допис, котрий опублікував журналіст Дмитро Литвин на своїй сторінці у ФБ.

А всё-таки как приятно, что Путин больше не может приехать в Киев. Помните эти его дебильные визиты? Бесконечные разговоры про дружбу народов, про товарооборот, про какие-то взаимовыгодные контракты, которые оборачивались торговыми войнами и унижениями.

Сейчас вот все у нас так внимательно наблюдают за Байденом, так погрязли в деталях, что упускают из виду главное. Если взглянуть шире на визит американского вице-президента, то сегодня и завтра будет отлично видно, как нам повезло с Майданом. Именно в результате того, что Майдан победил, наш ключевой союзник теперь – это приличная страна, которую представляют приличные люди, которые желают нам как нации только добра.

Это очень классный исторический поворот. Всего три-четыре года назад нашим ключевым союзником считался этот маньяк из Кремля. Подумать только!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...