Батьківська мантра миттю заколисала малюка (відео)

Ось що чинить щирий ОООООООООООММММММ.

Фото: newsyou.info

Мотиваційний спікер Деніель Ейзенман продемонстрував в Мережі блискучий трюк, щоб зупинити плач немовляти за лічені секунди одним звуком, з подивом передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео вже набрало 25 мільйонів переглядів і стало вірусним. Свої дії батько транслював в прямому ефірі Facebook, коли його дочка почала плакати. Він зробив довгий звук «Ом», після чого немовля почало заспокоюватися і протягом декількох секунд спокійно заснув. Таку панацею він запропонував, щоб заспокоїти плач дитини.

Користувачі були вражені трюком батька, який використовує знамениту священну мантру індуїзму і буддизму Тибету «Ом», як ліки, щоб заспокоїти плач дитини. Вони вважають, що цей звук імітує шум, який дитина чує в утробі матері.

Користувачі почали використовувати трюк батька і стверджують, що він працює. А один з користувачів зауважив, що немовля просто «був буддійським ченцем у минулому житті».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...