"Бедный Трамп или дружбе конец", - Олег Пономар

Кремль своєю "відповіддю" на санкції - арештом дипломатичної власності США в РФ - дає Трампу час до 1 вересня "подумати".

Д.Трамп. Фото: ИноСМИ.

Як я писав в ранковому пості, Конгрес поставив Трампа на розтяжку - підписати Білл про санкції щодо країн-світових ізгоїв, накласти вето або не підписати і не накласти вето і тоді (через 2 тижні або 10 робочих днів) Білл стане автоматично Законом також. Так пише на своїй сторінці в Facebook політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Теперь РФ делает ход лошадью. Они объявили о своем ответе. Но заметьте - основной типа удар отложен до 1 Сентября. То есть русские надеются, что это поможет Трампу думать, как ОНИ хотят. Но сразу развею их мечты и надежды - хоть с подписью, хоть - без, хоть с вето, - но Билл станет Законом. Это 100%. Потому что - это геополитика, это мощнейший тренд. По другому быть не может.

И еще один вопрос к русским. Это типа ваш ответ на 8-ой Пакет (Обамовский, декабрьский), когда Обама выслал дипломатов и забрал посольские дачи, наложил санкции на ГРУ, ФСБ и тд. А когда будет ваш ответ на сегодняшний 9-ый Пакет? Когда запретите Пепси?

А это сама сегодняшняя новость: МИД РФ ввел ответные меры в отношении США. С 1 Сентября общее количество персонала в дипломатических и консульских учреждениях США в России сокращается до 455 человек (такое кол-во осталось у русских в США после высылки Обамой 35 росс. дипломатов-шпионов). Также российская сторона приостанавливает с 1 Августа использование посольством США дачи в Серебряном бору и всех складских помещений на Дорожной улице в Москве".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...