Берці, костюми, рюкзаки, підсумки: Бірюков показав, чим забезпечать ЗСУ наступного року (фото)

​У планах закупівель речового забезпечення - сумка-підсумок для предметів особистої гігієни.

Фото:Facebook Юрія Бірюкова

Радник президента України та помічник міністра оборони України Юрій Бірюков повідомив про збільшення фінансування закупівель речового забезпечення для української армії в 2017 році і показав новинки. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, у наступному році загальна сума фінансування закупівель речового забезпечення буде збільшена і складе 2.5 млрд гривень. У плані закупівель наступного року: три типи берців (літні, демісезонні, зимові), зимові бахіли, чотири типи головних уборів (кепка-мазепинка, панама, підшоломник, шапка), три типи рукавиць (літні тактичні, демісезонні, зимові), флісовий костюм-утеплювач, три типи натільної білизни (футболка і труси, демісезонна, зимова), три типи шарфів-труб (флісовий зимовий, літній, протимоскітний), окуляри-маска зі змінними лінзами, наколінники і налокітники, наплічники і транспортний баул.

"Ось все це вищеперераховане - вже в планах закупівель 2017 року з цифрами, які вимірюються десятками і сотнями тисяч", - запевнив Бірюков. Також він інформував про цифри планів закупівель наступного року: розвантажувальна поясна система - 30 000 штук, підсумки для гранат, снайперські - тисячі, підсумки для автоматних магазинів - десятки тисяч, підсумки для аптечки індивідуальної - десятки тисяч. А ще будуть підсумки для предметів особистої гігієни.

Слід нагадати, що раніше міністр оборони Степан Полторак повідомив про скасування 395 прийнятих наказів, які гальмували впровадження реформ в оборонному секторі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...