Без жодних на те причин: В Одесі охоронець жорстоко побив дитину (відео)

Інцидент стався у дворі елітного житлового комплексу "Французький".

Скрін відео

Вчора, 17.07.17, в Одесі о 16:00, на території, що охороняється, у дворі елітного житлового комплексу "Французький", що знаходиться за адресою Французький бульвар, 22, охоронцем охоронної фірми "Карабінер" було скоєно безпричинний напад на неповнолітню дитину, про що свідчать записи відеокамер зовнішнього спостереження. В результаті нападу дитина отримала тілесні ушкодження. Про це повідомила у своєму Facebook одеситка Людмила Ризванюк, передають Патріоти України.

"Прошу максимальний репост, оскільки керівництво ОСББ, в особі голови Климової Олени Георгіївни, начальника охорони Семенюка Юрія Миколайовича, моє прохання про допомогу проігнорували, не зробили сприяння у вирішенні даної надзвичайної події, звинувативши в цій ситуації мою дитину і мене." - написала вона.

Дане відео прокоментував у своєму Facebook Dmitriy Prokopiev:

""Больной" охранник показал свое превосходство над ребенком...

Он задним числом теперь подпишет свои служебные обязанности в Карабинере? А он вообще с ними знаком?
Но самое интересное, я так понял, - это реакция его начальства на это произошедшее безобразное поведение своего подчиненного..." - написав він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...