Бідолаха встановив особистий рекорд: Чоловік ганявся з сокирою за працівниками "Миколаївенерго" та розгромив службовий автомобіль

Працівники "Миколаївобленерго" ледве врятувались від громадянина, який мав борги за несплату електроенергії. Чоловік вирішив, як аргумент, застосувати сокиру.

В Миколаєві чоловік ганявся з сокирою за електриками. Фото javascript:document.location

У четвер, 23 лютого, в Новому Бузі Миколаївської області місцевий житель кидався з сокирою на працівників «Миколаївобленерго», які приїхали відключати електрику за борги, і розгромив їх службовий автомобіль.Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Новини N».

Інцидент стався близько 16:00. Електрики місцевого відділення обленерго на автомобілі «УАЗ 452» приїхала до приватного будинку на вулиці Червоний Орач для відключення світла споживачам з великою заборгованістю. Один з електриків спробував поспілкуватися з господинею будинку, однак спілкування не вийшло.

Другий працівник, надівши металеві «кігті», збирався піднятися на стовп для відключення електрики. У цей момент з будинку, розмахуючи сокирою, з криками і погрозами, вискочив дорослий син господині з сокирою і почав кричати і погрожувати електрикам. Один працівник «Миколаївобленерго» встиг втекти, а другому довелося залізти на стовп.

«Я ніколи так швидко не лазив», - передає видання слова потерпілого, який перебував на стовпі біля півгодини.

Після того, як агресивний чоловік пішов в будинок, електрики повернулися до службового автомобіля. Чоловік знову вибіг з сокирою і почав бити ним «УАЗ». Працівники філії обленерго встигли втекти.

На місце події прибули співробітники поліції, які затримали чоловіка і його матір. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

В Миколаєві чоловік ганявся з сокирою за електриками. Фото javascript:document.location В Миколаєві чоловік ганявся з сокирою за електриками. Фото javascript:document.location

В Миколаєві чоловік ганявся з сокирою за електриками. Фото javascript:document.location


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...