Бійці АТО були вражені тим, як їх зустріли у маршрутці

Четверо бійців не сподівалися на щиру реакцію водія та пасажирів.

Ілюстрація:http://zak-kor.net/

Історія, що мала місце днями у столичному громадському транспорті, сколихнула соціальні мережі. Бійці АТО з західної України, що зайшли в транспортний засіб, не підозрювали, що цей день вони запам'ятають назавжди. Про це пише у Facebook Angelika Batumska, передають Патріоти України.

Далі мовою оригіналу:

Еду сегодя в маршрутке. Только пришла и сразу же пишу. На одной из остановок входят в маршрутку четверо наших родненьких защитников с передовой.

На двух теплые бушлаты ( на улице холодрыга и мелкий дождик) на других их нет и один вещмешок на всех. Смотрю на лица, руки , нашивки. Наши укропчики. Мужики одним словом. Собрали деньги и протягивают водителю 10 грн.

Он спрашивает -''вас сколько?" Чувствую как мгновенно упала тишина в маршрутке, но знаете такая как перед бурей-настороженно злая. Вояки говорят '' Шеф, не шуми, сколько доплатить? ''.

И тут маршрутка взорваласьи начали орать на водителя. Он останавливается, выглядывает в салон и говорит всем ''А ну, ша! Мужики вас четверо?! ''

Те кивнули и он тому кто был ближе к нему дал ЧЕТЫРЕ сотни грн. Ребята упирались, но он настоял и еще долго извинялся, что это все, чем он на сегодня богат. Всем в автобусе стало стыдно, что наорали на водителя .

Людей было полно и до следуюей остановки Укропчикам собрали еще 750 грн. Я и многие вытрясали буквально последнее .

И еще, я давно не видела столько радостных лиц , когда есть повод дейстительно влюбиться в украинцев. Все кто выходил желали воинам мира и здоровья, а они улыбались и жали руки. Столько добрых слов им сказали, что мама дорогая, как это было приятно.

Ребята оказались западенцами бандеровцами родненькими , которые оказались у нас в городе по новому месту дислокации части. Замечательые люди и они и водитель и пассажиры. И как же тут не любить Украину!!!

Знаете как это здорово, когда окунешься в мир людей без притворства! Настоящая живая вода!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...