Більшість політиків – жертви амплуа. Путін змушений зображати архетипового російського "царя". Виходить кепсько - блогер

Для політика найважливіше не ефективність його дій, а відповідність цих дій очікуванням цільової групи, наголосив Петро Олещук.

Володимир Путін. Фото:http://korrespondent.net/"Більшість політиків – жертви амплуа. Це як в акторстві. Один раз зіграв лиходія зі страшенними очима – і все, прилипне, потім не "відмиєш"." Про це пише у своєму Facebook Петро Олещук, передають Патріоти України, продовжуючи:

Так і тут. Зіграв замолоду Жириновський роль буйного клоуна із мімікою Муссоліні та риторикою російських "застольних бесід" – і все, гратиме цю роль до кінця життя.

Але здебільшого політик отримує амплуа за посадою. От, приміром, Путін змушений зображати архетипового російського "царя" – суворого, експансіоністського, що погрожує всьому світові та "підминає" бояр. Виходить кепсько – на рівні аматорської вистави та реміксів "західних виконавців" Кіркоровим, але російський "піпл" хаває, бо зачекався на такі "шоу".

Подригавшись на початку терміну, Трамп, очевидно, змушений приміряти на себе роль "президента-республіканця-яструба".

Він наче говорить американцям: "Ну грець із вами, хочете бомбардувань – щось побомбардуємо. От хочете я скину найбільшу та найдорожчу бомбу!" Всі хочуть. Бомба летить. Всі задоволені.

Зрештою, для політика найважливіше не ефективність його дій, а відповідність цих дій очікуванням цільової групи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...