"Ближайшие выборы в Украине определят судьбу Европы", - політолог

Готуються всі. І на Заході, і в Москві. Залишилось підготуватись лише українцям.

Не зрадимо своє майбутнє

Прийдешні вибори визначать дії ключових європейських політичних гравців на кілька років вперед, і підготовка до таких виборів вже почалася. Про це в інтерв'ю UKRLIFE.TV розповів політичний і військовий експерт Олексій Арестович, зазначають Патріоти України. Далі мовою оригіналу.

«В стране де-факто началась широкая избирательная кампания; тектонические сдвиги идут в медийном поле, а соцсети давно стали таким полем […]. На чашах весов стоят колоссальные выборы, которые определят судьбу Европы ближайших очень горячих лет, ставка велика […]. На судьбу Европы мы повлияем очень просто. Если мы будем на стороне Европы — это один геополитический расклад для Европы, если на стороне России — то опять меняется ситуация в Европе. Они все прекрасно помнят слова Бисмарка: «Россия с Украиной империя, Россия без Украины не империя». Россия в модерный период, начиная с 1700 года не выиграла ни одной войны без Украины […] Они прекрасно понимают, что такое когда Украина с Россией просто хотя бы «дружит», и что такое, когда Украина на одной с Европой стороне «железного занавеса» и против России…»

Повне відео інтерв’ю


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....