"Бодібілдер і порнозірка": Шендерович звернув увагу на "групу підтримки" Трампа

Не обов`язково бути політичним експертом, аби зрозуміти специфіку виборів у США. Досить поглянути, хто агітує за кожного кандидата.

Віктор Шендерович. Фото google.com

Російський письменник Віток Шендерович вважає, що достатньо поглянути на тих, хто агітує за кандидатів у президенти США Хіларі Клінтон та Дональда Трампа, щоб зрозуміти особливості американських виборів, повідомляють Патріоти України з посиланням на його сторінку у Facebook.

"Не обов`язково розбиратися в американській політиці, взагалі. Просто: За Клінтон агітують Меріл Стріп і Вуді Ален, за Трампа - бодібілдер і порнозірка. Все інше - подробиці", - написав Віктор Шендерович.

Актриса Меріл Стріп є трикратною володаркою найпрестижнішої у світі кінопремії "Оскар" (і рекордсменом за кількістю номінацій - їх у неї 19). Режисер, сценарист та актор Вуді Ален має 4 статуетки.



Актриса Стрип является трехкратной обладательницей самой престижной в мире кинопремии "Оскар", также она чаще, чем какой-либо другой актер, номинировалась на эту награду (19). Режиссер, сценарист и актер Аллен имеет четыре "Оскара".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...