Богообраний народ має залишити "імперію зла", що гине: Євреям радять якнайскоріше емігрувати з Росії

​Айдер Муждабаєв висловив підтримку Віктору Шендеровичу, на якого в Російській Федерації почалося справжнє цькування.

Віктор Шендерович. Фото:www.youtube.com

Політолог Павло Данилін подав заяву в СК Росії з вимогою перевірити книгу письменника-сатирика Віктора Шендеровича на наявність екстремізму. Свою підтримку сатирику вже висловив журналіст Айдер Муждабаєв. Про це Муждабаєв написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Я уверен, что донос и травля Шендеровича имеет и ещё одну, негласную цель. По крайней мере, появившуюся в процессе. Антисемитизм. Еврей = враг России, русофоб. Они это и дальше будут внедрять, и чем хуже в стране — тем больше.

Рука поддержки вам, дорогой Виктор Анатольевич. А евреям уже сейчас лучше уезжать, добром не закончится. Впрочем, я бы советовал это всем" - написав журналіст.

Як повідомлялося раніше, безпосередньою причиною доносу на російського письменника стала наступна фраза в його книзі: "руки у россиян, по генетической традиции, растут из жопы, а голова, в результате отрицательной селекции, называемой "особый путь развития", набита по преимуществу ботвой".

У відповідь на це письменник в інтерв'ю для каналу "Sotnik TV" заявив, що він не очікував так швидко отримати підтвердження своїх слів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бацька та його шпіц Умка: Хто з президентів приїхав на "парад побєди" у Москві

четвер, 9 травень 2024, 11:59

На "парад перемоги", 9 травня, в столицю країни-агресора Москву приїхали представники країн "третього світу" і собака Олександра Лукашенка - шпіц Умка. Про це повідомляє низка Telegram-каналів, передають Патріоти України. "Почесними гостями на військов...

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...