"Боги війни" попрацювали на славу: "Россияне три дня вывозили трупы и технику с оцепленного района", - соцмережі

Відомий блогер пообіцяв розповісти про те, як українські артилеристи вдало впоралися з псковськими десантниками і не тільки.

Українські військові. Фото: dailylviv.com.

Військовий оглядач, один з найвідоміших українських блогерів Серж Марко анонсував вихід приголомшливого матеріалу про подвиги "богів війни" - артилеристів - в зоні АТО. Про це сьогодні, 9 березня, ввечері написав Серж на своїй сторінці в "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Завтра выйдет довольно интересная статья. Не о десантниках, не о танкистах или спецназовцах. О артиллеристах. Причем о элите артиллерии - о ракетчиках и реактивщиках. Вы же не знаете обстоятельства того, как накрыли двумя "Точками У" БТГр Псковских десантников? Там еще присыпали сверху Смерчами и стало вообще хорошо.

А вы знаете как была разбита колонна под Снежным? Сколько десятков единиц техники там полегло вместе с мясом внутри них? А Точки, прилетевшие в Иловайск, когда там разгружались на двух станциях два эшелона, один с личным составом, а второй с техникой, бк и топливом? По две Точки на эшелон, и россияне три дня вывозили трупы и технику с оцепленного района. Не дошла эта БТГр до Дебальцево, чёт не получилась как то... А сколько ракетных ударов было нанесено по колоннам, которые шли в Иловайск? "Огненный вал" под Саур-Могилой? В общем, завтра будет интересно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...

Як ''...праля'' пробивається між люди

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:40

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...