Боляче дивитись: У мережі розповсюджується відео жахливих наслідків застосування хімічної зброї у Сирії

У Сирійському центрі моніторингу повідомили, що люди загинули від задухи та отруєння газом.

Наслідки хімічної атаки. Фото:middleeasteye.net

В результаті однієї з найбільших газових атак з початку війни в Сирії загинули десятки мирних жителів, багато постраждали. Відео наслідків хімічної атаки оприлюднило на своїй сторінці в Twitter видання Deutsche Wellе, передають Патріоти України.

Активісти опозиції стверджують, що це одна з найбільших газових атак з початку війни. За їх словами, авіаудар завдали війська режиму, знищивши десятки мирних жителів. За твердженнями ЗМІ люди, які вижили відчувають проблеми з диханням.

У той же час, сирійські військові заперечують використання ними хімічної зброї. А урядові ЗМІ вже випустили відео про успіхи їх військ.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...