"Брюссель посилює тиск на Київ через газові проблеми", - Манн

Як буде вирішувати Україна питання закупівель в цей сезон - залишається поки загадкою.

Соломон Манн. Фото: "Фейсбук"

Незважаючи на те, що з аукціону в Україні був проданий "останній кубометр російського газу", не вщухають обговорення на Заході української газової політики. Так пише експерт Соломон Манн, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Брюссель в последнее время усиливает давление на Киев с целью заставить Украину покупать газ из России напрямую. Рютте прямо указал на то, что "Нидерланды не потерпят еще одного газового скандала и перерывов в газоснабжении". Брюссель категорически отказывается сейчас даже обсуждать реверс так как начался холодный сезон и все мощности европы отправлены на докачку.

Европа берет российский газ за 220 долларов, а Украине его согласны продать за 205. Как будет решать Украина вопрос закупок в этот сезон - остается пока загадкой для всех аналитиков: будет ли сокращать потребление?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...