​"Будут мочить по всем фронтам": російський війсковий аналітик прогнозує трибунал проти керівництва своєї країни

Міжнародний суд в Гаазі серйозно взявся за розслідування злочинів Росії піч час війни у Грузії в 2008 році.

Гаазький суд розпочав розслідування справи щодо вбивств етнічних грузин під час російсько-грузинської війни 2008 року. Ілюстрація:ua.korrespondent.net

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко прокоментував початок розслідування справи в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі щодо вбивств етнічних грузин в ході російсько-грузинського збройного конфлікту в 2008 році. Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Ну, як і говорилося - тебе терплять і готові закривати очі на твої злочини до тих пір, поки терплять і готові. А коли межа перетнута - мочити будуть по всіх фронтах. Міжнародна бюрократія вельми гнучка хребтом і катастрофічно повільна, але в підсумку - якщо вже запрягає, то запрягає", - пише Бабченко.

У той же час він додає причину повідомлення: "Міжнародний кримінальний суд дозволив канцелярії прокурора почати розслідування злочинів, які були здійснені в 2008 році в Південній Осетії і Грузії.

У рішенні вказується, що злочини були скоєні на грузинській території, оскільки світова спільнота не визнає незалежність республіки. Злочини були здійснені в ході міжнародного військового конфлікту з 1 липня по 10 жовтня 2008 року ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...