Черговий скандал навколо театру в Києві: замість дитячого балету - нічний клуб?

Мова йде про дитячий театр опери та балету, більш відомий як "Музичний театр на подолі", на приміщення якого зазіхнули "впливові дядьки"

Скандал, треба сказати, досить потужний, проте не має належного розголосу, адже по-перше - у нас про культуру задумуються коли вже вкрадено все що можна, а по-друге - люди, які стоять за цим скандалом, достатньо впливові, то ж намагаються все зробити якомога тихіше, аби не привертати увагу до своїх персон.


Мова йде про дитячий театр опери та балету, більш відомий як "Музичний театр на подолі". Справа в тому, що починаючи з 2010-го року, себто з часу приходу до влади Януковича та "сім'ї". театр відстоює своє право на приміщення. Тоді, "молода команда" Черновецького спочатку здала, а поті взагалі вивела частину приміщення театру під нічний клуб. Ну, "логіка" якраз в стилі Черновецького...

Минулоріч, театру вдалося після важких судових тяганин повернути приміщення в своє підпорядкування. та "певним колам" - це не сподобалося і вони вирішили приватизувати ВСЕ приміщення театру, (Революція Гідності, і все таке - ага...).

Для того, аби змусити нінішнє керівництво, яке захищає театр, піти з посад, була знайдена, так би мовити, "ініціативна група" з 9 (!!!) людей, в той час, як колектив театру нараховує близько 300. Ця група написала ряд звернень на ім'я відомого у Києві та й поза межами столиці діяча - Валерія Карпунцова, депутата ВРУ від БПП старшого помічника Генпрокурора з особих доручень, відомого корупційним скандалом навколо агенства нацпроектів у 2011-му році та тим, що свого часу працював у Подільскій прокуратурі (совпадение...?) - який, в свою чергу, написав відповідні заяви до НАБУ, ГПУ, та навіть Міністерство культури України.У театрі були проведені обшуки та навіть допити, справа знаходиться на контролі у ГПУ.

В зв'язку з цим - у мене питання: так, культурно-мистецька, та й не тільки, громада Києва може справедливо обурюватися "Театром-реактором" на Андріївському, обговорювати його архітектурні недоліки та наперебій висловлювати бачення ландшафтного дизайну Андріївського узвозу, проте коли справа стосується конкретного втручання та перешкоджання злочинній діяльності депутатів. чиновників чи просто "впливових дядьків" - зазвичай мовчок. Давайте дамо розголос цій справі, адже діти - це майбутнє країни, а культурно багаті діти - майбутнє успішної країни.

Дитячий музичний театр має жити! Туди буде ходити на вистави моя донька і ще дуже багато діточок, аби з дитинства звикати до прекрасного, а не проходячи повз нічний клуб чи стриптиз-бар питати у батьків : "А чому до червоної шапочки - бабуся в подарунок?", саме через таких діячів як Карпунцов та йому подібні.

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...