Червона ганчірка для "няш-мяш": У Поклонської з'явилася гарна суперниця (фото, відео)

​Скандальна "екс-прокурорша" тимчасово окупованого Криму, а зараз депутат нелегітимної в Україні Державної Думи Росії відтепер має чарівну суперницю - російську балерину Елеонору Севенард.

Вона є родичкою балерини Матильди Кшесинської, коханню якої з імператором Миколою ІІ присвячений скандальний фільм "Матильда", проти якого так шалено бореться Поклонська. Про це повідомляє Maxim, передають Патріоти України.

За інформацією РІА "Новости", Севенард є прапраонукою Йосипа Кшесинського, брата легендарної Матильди Кшесинської. Дівчина народилася у Санкт-Петербурзі. Після закінчення Академії російського балету імені Ваганової у 2017 році була прийнята в балетну трупу Великого театру, де репетирує під керівництвом видатної балерини, народної артистки СРСР Світлани Адирхаєвої."Я - внучата племінниця Матильди Кшесинської, і ця велика російська балерина для мене найголовніший приклад для наслідування у професії. Я дуже рада, що мене прийняли до балетної трупи Великого театру. І мені пощастило вже танцювати на цій сцені. 20 вересня відбувся мій дебют - я брала участь у виставі "Дон Кіхот", - розповіла Севенард.Під час навчання в академії вона виступала в спектаклях Маріїнського театру, гастролювала з театром у Литві та Японії. Навесні 2017 року вона брала участь у гала-концерті "Ікони російського балету" в Лондоні і в гала балетних школах ХХI століття у Парижі.

Представниця роду Кшесинських володіє II премією Міжнародного балетного конкурсу "Vaganova - PRIX", першою премією III Всеросійського конкурсу молодих виконавців "Русский балет", премією Фонду Наталії Дудинської і Костянтина Сергєєва. Вона лауреат загальноросійського конкурсу Міністерства культури Росії "Обдарована молодь України".

Севенард зізналася, що ще не дивилася фільм про свою відому прапрабабусю, проте дуже в цьому зацікавлена.

"Я не дивилася фільм "Матильда", і ніхто мене не запрошував на перегляди. Звичайно, я дуже хочу подивитися, мене це дуже хвилює. Я шалено поважаю Матильду Кшесинську, велику російську балерину", - сказала танцівниця.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...