Чому Яценюка залишили вдома: У Давосі приглядалися до нового українського прем'єра, - політолог

На форумі були присутні тільки впливові особи, до яких Арсеній Яценюк більше не відноситься.

Економічний форум у Давосі. Фото: www.bagnet.org.

На Давоському форумі-2 016 пройшли «оглядини» потенційного нового прем'єр-міністра України. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Політолог зазначив, що на форумі Україна була представлена практично повним складом найбільш впливових осіб. Зокрема, були присутні президент Петро Порошенко, глава АП Борис Ложкін, міністр фінансів Наталя Яресько, глава МЗС Павло Клімкін. Практично симетрично представлена делегація США: віце-президент Джо Байден, держсекретар Джон Керрі і його помічник Вікторія Нуланд.

«В американской не хватает разве что Обамы. А вот от Украины не появился премьер. Да и на встрече с Кристин Лагард украинская сторона тоже была без Арсения Петровича. Отсюда напрашивается логичный вывод: на Западе прекрасно знают сегодняшний уровень поддержки Яценюка в украинском обществе и, соответственно, давосские встречи больше похожи на смотрины потенциального нового Премьера для «технократического правительства», — зазначив Голобуцький.

Він припустив, що у складі української делегації цілком можна побачити наступника Яценюка на прем'єрській посаді. «Тем более, что имена и Ложкина, и Яресько уже звучали в контексте их возможного премьерства. Так что «переформатирование Кабмина» и «кадровые изменения» вполне могут превратиться в полноценную отставку правительства с премьером вместе и последующую полную перезагрузку», — додав Голобуцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...