Чому Лободу і Ко так тягне виступати в Одесі? - Анастасія Приходько

Українська співачка і волонтер розкритикувала співаків, які розважають країну-агресора.

Анастасія Приходько. Фото: ФАКТЫ и комментарии.Українська співачка Анастасія Приходько, яка розкритикувала українських гастролерів на Росії, вважає, що Світлана Лобода та інші спеціально влаштовують концерти в Одесі. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апостроф. Лайм", передають Патріоти України.

"Попереджали ж раз, попереджали два, але вони починають цим користуватися в своїх цілях. Щоб потім приїхати на Росію скаржитися, як тут "бандерівці" на них напали", - впевнена співачка.

"Тому що коли мама української заробітчанки в Московії виходить з тортиком на російському "Первом канале" - це караул ...", - згадала Приходько, як мама Світлани Лободи Наталя взяла участь в передачі "Пусть говорят" на "Первом канале" Росії разом з дочкою і подарувала торт Андрію Малахову.

"Тільки після того, як ти почнеш плакати, що тобі "бандерівці" і "Правий сектор" зривають концерти, що тебе ненавидять у власній державі російські медіа починають запрошувати тебе на всілякі передачі. Щоб ти розповів, як тобі важко жити поряд з "укропом" і "бандерівцями", - заявила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...