​Чому на них чекає Гаага: Боевики начали набирать в «ополчение» детей - П'ятигорець

Кадровий голод настільки загострився, що бойовики почали набирати в ополчення 16-річних.

Про це в Фейсбуці пише відомий політолог Денис Пятигорец, передають Патріоти України.

«Разведка сообщает, что в стане врага разброд и шатания. Русня не довольна тем, как воюют дырявые, а дырявые не довольны тем, что их кидают на деньги русские товарищи. Качественный состав в рядах дырявых тоже изменился. Идейных становится все меньше. Если раньше «идейные» делились на тех, кто за новороссию, и тех, кто против укропов, то сейчас остались только те, кто против укропов. Ярых борцов за будущее «молодых республик» практически не осталось. Основная часть местного ополчения – заробитчане. А так как деньги не платят – они бегут. Кадровый голод настолько обострился, что дырявые начали набирать в ополчение 16-летних, и это очень грустно», - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.