Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
Колишній голова Кабміну Микола Азаров, що разом з Віктором Януковичем та його командою переховується від українського правосуддя у Москві, виступив із заявою з приводу подробиць біографії класика чеської літератури, автора роману "Пригоди бравого вояка...
Полонений окупант капітан-лейтенант Олексій Мамаєв у 2013 році обіймав посаду командира тральщика на Чорноморському флоті. Тоді його кар’єра виглядала стабільною, однак після гострого конфлікту з керівництвом, він був звільнений зі Збройних сил Російсь...