Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
"Те, що Кремль розпочав війну в Європі - вже доконаний факт. І це не дрони на Польщу й Румунію. Це те, що старому КДБшнику Путіну вдається краще за все: розхитування безпеки всередині раніше стабільних країн. Фашизація Європи - вже не жарт, а моторошне...
У Владивостоці ГУР провело операцію: на парковці військової частини стався вибух, унаслідок якого ліквідовано російських окупантів із 155-ї бригади, причетних до страт українських полонених. Про це повідомляють джерела РБК-Україна, Укрінформа, Суспільн...