Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
Президент Росії Володимир Путін навряд чи підкориться ультиматуму президента США Дональда Трампа, термін якого спливає цієї п'ятниці. Про це журналістам агентства Reuters розповіли декілька джерел, близьких до Кремля, передають Патріоти України. Російс...
"Щодо суперечності: Росія вичерпала радянські запаси, її становище погіршується, вона черепашими кроками і з величезними втратами ледве просувається в Україні – і, мовляв, ця ж Росія набирає м'язи й готується до 2030 року бути готовою воювати з НАТО", ...