
Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
Покер Матч: Унікальні турнірні формати, світовий рівень та великі призові. Світовий рівень змагань у покері вже давно не асоціюється лише з офлайн-аренами. Коли гравець обирає турнір, перемикається між лобі, шукає зручний формат і раптом натискає покер...
"Нічого дуже незвичайного в атаках на Одещину немає. Ворог намагається відрізати половину області, атакуючи два ключові мости – у Затоці й у Маяках. Це ж спричинить і додаткові проблеми для нашого експорту й імпорту до/з Румунії", - пише волонтер Сергі...