Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
Демонстративний запуск росіянами балістичного носія ядерної зброї по Україні, відповідні попередження посольства США напередодні, повернення ядерної риторики у марення кремлівських безумців, – викликають в памʼяті суспільствознавчі студії. "Текст трохи...
"Схоже, своєю заявою щодо Криму президент України послав західним лідерам сигнал, що готовий сідати і домовлятися. Путін - стоїть на своїх, давно озвучених позиціях. Чи вдасться дуету американських президентів Байдена і Трампа за допомогою певних дій і...