
Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
Амбасадорка США в Греції, колишня ведуча Fox News Кімберлі Гілфойл зʼявилася на офіційному прийомі в Афінах з нагоди Дня подяки у «голій сукні». Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України. Захід, організований американо-грецькою торговою ...
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан 28 листопада приїхав із візитом до нелегітимного президента країни-агресора Росії Володимира Путіна. Відео опублікував Telegram-канал Кремля, передають Патріоти України. . Як видно на відео, на зустріч також прибу...