Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
Контррозвідник, полковник СБУ, офіцер Сил спецоперацій і колишній співробітник Головного управління розвідки Роман Червінський прокоментував нещодавні резонансні вбивства полковника СБУ Івана Воронича та нардепа Андрія Парубія, передають Патріоти Украї...
Колишній радник Офісу президента України, підсанкційний блогер Олексій Арестович відмовився від частини заяв, зроблених в інтерв'ю Ксенії Собчак. Розмову з російською пропагандисткою він прокоментував заблокованому в Україні блогеру Олександрові Шелест...