Експерти відзначають, що з початку грудня починається передсвятковий ажіотаж, і покупці змітають з прилавків абсолютно все, якщо бачать, що на цей товар йде хоча б незначна знижка.
Однак в цьому і криється виверт власників супермаркетів - вони прекрасно знають про те, що в передсвяткові дні покупці роблять більше покупок, ніж зазвичай, тому в штовханині і поспіху вони рідко вивчають етикетки продуктів. У «хід» добре йдуть прострочені сири, ковбаси, сосиски і навіть м'ясо, залежаний на прилавку не один день.
Не гидують власники супермаркетів трохи «похімічити» - наприклад, передрукувати етикетки або надати товару «продаваний» вид. Найбільша небезпека підстерігає покупців у відділі кулінарії - там продають все, що не встигли продати з прилавків. Експерти попереджають - скупий платить двічі, але в даному випадку мова йде не тільки про економію грошей, а й про здоров'я громадян.
Андрій Біба втік до Італії, але звідти намагається просувати в Україні проросійські наративи та фінансує московську церкву. Щонайменше власник "БРСМ-Нафта" заслужив на статтю про державну зраду за це. Про це написав у своєму Телеграм-каналі ветеран рос...
"Я не люблю Зеленського. Не голосував за нього. І не буду голосувати наступного разу. Тому я б дуже легко повірив, що він може зірвати перемовини. Уявимо, що треба зберігати режим тиші й мовчати. Путін мовчить. А Зеленський ні. І наче на це натякає Тра...