Чорна діра: Тимчук розповів, як "республіки" обкрадають Кремль

Як мінімум, третина виділених Росыэю відновлення соціальної інфраструктури розкрадається в "ДНР" та "ЛНР".

Россия финансирует восстановление социальной инфраструктуры оккупированных районов Донбасса, не уделяя никакого внимания восстановлению промышленного потенциала; как минимум, третья часть выделяемых на эти цели средств разворовывается в "ДНР" и "ЛНР".

Об этом "Обозревателю" рассказал координатор группы "Информационное сопротивление", народный депутат Украины (фракция "Народный фронт") Дмитрий Тымчук.

По его словам, Россия направляет на Донбасс стройматериалы, а также соответствующее финансирование для восстановления социальной инфраструктуры (школы, детские сады, больницы, жилые дома) и создания фортификационных сооружений.

Вместе с тем, "есть очень большая разница между количеством домов, которые реально восстановили, и тех, восстановление которых якобы обеспечено и профинансировано", - заметил эксперт.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник проводить достатньо масштабне перегрупування військ між операційними напрямками... - Костянтин Машовець

середа, 1 травень 2024, 7:15

Про поточну ситуацію у зоні бойових дій, й більш детально зупинимся на Краматорському та Покровському напрямках... 1. Куп'янський напрямок... Як ми з вами, шановні читачі, й передбачали... противник поступово пробує нарощувати розмах та обсяг с...

Народні прикмети на 1 травня. Слухайте зозулю і ластівку та будьте щасливими

середа, 1 травень 2024, 7:05

Православна церква України 1 травня за новим стилем вшановує пам'ять пророка Єремія, митрополита Макарія Київського і благовірної Тамари, цариці Грузинської. За старим стилем сьогодні вшановують єпископа Кузьму Халкідонського. Наші предки це свято прис...