Чорноросія: Кремль визначився з новим фронтом?, - Аркадій Бабченко

На даний момент невдала спроба "замутити" ще одну війну з братушками-сербами - найважливіше з того, що Росія робить у своїй зовнішній політиці. Навіть важливіше, ніж Сирія.

Росія руками сербів спробувала здійснити державний переворот в Чорногорії. Фото: rusjev.net.

Якоїсь інформації про спроби Росії відкрити балканський фронт, особливо і немає. Можна судити тільки за непрямими джерелами. Якщо серби заявляють, що видворили декількох росіян, які готували терористичні акти і захоплення державних будівель в Чорногорії, то ви, хлопці, вже зовсім якісь берега поплутали. Мабуть, хотіли створити там нову Чорноросію або розгойдати ситуацію. Це рівно те ж саме, за тим же сценарієм, як відбувалося в "ДНР" та "ЛНР". Так пише російський військовий журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України і продовжують:

"Но если вы уже совсем лезете в Европу, совсем в европейские страны, то, мне кажется, вы совсем потеряли берега и вообще не понимаете, что происходит и что вы делаете.

Я бы не сказал, что это мелкая провокация, попытка захвата и попытка терактов. Это большая провокация. Вспомните, в 1913-ом году вообще только один человек выстрелил 7 раз и из-за этого началась Первая мировая война.

Удивляюсь, что этому недавнему событию в Черногории не придали большого значения. На данный момент это пока что важнейшее из того, что Россия делает в своей внешней политике. Даже важнее, чем Сирия. Определился какой-то новый вектор управления их интересов. Лезут теперь на Балканы, хотят с братушками-сербами замутить очередную войну".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...