Чи допоможе? Піонтковський запропонував Україні рецепт повернення Донбасу і Криму

На думку політолога, кращий спосіб стратегічного звільнення Криму і Донбасу - це успіх реформ і боротьби з корупцією на територіях, які українська влада контролює.

У окупованому Донецьку. Фото: 24today.net.

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський вважає, що Україна не повинна погоджуватися на повернення окупованих районів Донбасу на умовах Кремля. При цьому, вважає політолог, військове рішення "донбаської проблеми" призведе до великої крові, і знову почнуться військові дії. Таку думку він висловив в інтерв'ю Espreso.tv, передають Патріоти України.

"Думаю, что есть лучшее решение, - единственный позитивный результат Минских соглашений - линия разграничения огня. По моему мнению, стоит отбросить все остальные комбинации, поскольку Путин пытается и дальше втолкнуть "Лугандонию", как раковую опухоль в тело Украины; ведь есть такой статус, как "временно оккупированная агрессором территория", мол, мы не собираемся сейчас решать это военным путем, но рано или поздно эта проблема будет решена", - вважає Піонтковський.

При цьому російський експерт закликав не розділяти проблему Донбасу і Криму, оскільки це тимчасово окуповані агресором території. "Украина не несет никакой ответственности - ни финансовой, ни любой другой за то, что там происходит. Это же бред какой-то о блокаде Крыма - есть оккупированная территория. Дикостью является поддержание экономических связей с территорией, оккупированной агрессором. На дальнейшую военную эскалацию он не сунется, историческое время, отведенное Путину, очень ограничено, потому на это время стоит объявить эти территории временно оккупированными", - відзначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...