Чим Плотницький так розгнівав Путіна?

Окопавшись у Луганську, він навіть не хоче їхати у Москву за "цінними вказівками". Московські куратори у шоці, оскільки вважають, що "обнулення" на територіях "ЛНР" і "ДНР" має проходити з їхніми санкціями, пише журналіст.

Ігор Плотницький. Фото: соцмережі

У Кремлі назріло невдоволення керівниками терористичних "ДНР" та "ЛНР", які відчули свою незамінність і все частіше відкрито демонструють, що московські куратори їм не указ. Особливо "відзначився" ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький. Про це пише у блозі на УНІАН журналіст даного агентства Роман Цимбалюк, який працює у Росії, повідомляють Патріоти України.

"Те, що "керівники" молодих кремлівських "республік" на сході України крадуть з московської кишені і продають громадянам гуманітарну допомогу, ні для кого не секрет. Власне, у Москві за злодійство не карають... Разом з тим, при всій своїй "щедрості", Москва карає за нелояльність. Лідер луганських бойовиків - товариш Ігор Плотницький - свою межу вже перейшов. У кремлівських кабінетах його називають виключно "жирною свинею" і характеризують, як непрогнозовану людину з нестійкою психікою", - пише журналіст.

"Плотницький, очевидно, страждає манією переслідування, і не факт, що не обгрунтовано, тому наліво і направо "мочить" потенційних "наступників". Окопавшись у Луганську, він навіть не хоче їхати у Москву за "цінними вказівками". Московські куратори у шоці, оскільки вважають, що "обнулення" на територіях "ЛНР" і "ДНР" має проходити з їхніми санкціями. А тут - відверте свавілля. Власне, "собак" на Плотницького вже спустили. І якщо раніше було не прийнято виносити сміття з хати, то зараз Кремль офіційно дав команду почати кампанію з публічного знищення "Плотви", - повідомив він.

Однак, зазначив Цимбалюк, Плотницький і Захарченко відчувають свою невразливість, оскільки є підписантами Комплексу заходів із виконання Мінських угод.

"Прибере Кремль кого-небудь з цієї "солодкої парочки", і доведеться проводити "вибори", щоб призначити нових ватажків. А як це співвідноситься з Мінськом-2? Нагадаю, там чітко написано, що вибори повинні пройти за українським законом. Проводити їх самостійно, значить, зайвий раз продемонструвати на весь світ, що Росія країна-окупант, що не визнає ніяких домовленостей", - нагадав він.

"Ось і виходить, що, начебто, у сепаратистів є Командор у Кремлі, але руки у нього пов'язані. Тому у Москви, для усунення проблем в особі "лідерів" окупованих територій, залишається улюблений метод "батька народів": "немає людини - немає проблеми". І зараз Ігорю Плотницькому саме час задуматися, що краще: явка з повинною у СБУ або безіменний хрест", - уклав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...