"Чистосердечное не всем поможет": Кіпіані закликав не повертати у правове поле зрадників-священиків та "військових" після деокупації

Кількість "повернених" після деокупації залежить лише від патріотизму наших воїнів, вважають українці

"Зрадників не пробачають!", -впевнені українці. Фото: "Фейсбук"

Активно обговорюється питання, що робити зі зрадниками з окупованих територій, які після деокупації повернуться у правове поле України. Вахтанг Кіпіані вважає, що способи їх "повернення" мають бути доволі жорсткими. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Мені важко зрозуміти, що робити з окупованими Донбасом і Кримом, які в певний момент повернуться у правове поле України. Ясно лише, що чинних законів недостатньо, щоб вирішити купу проблем, які виникатимуть.

Тому треба було б вирішити, кого ми не повернемо у правове поле держави, крім як потенційних клієнтів тюрем.

Всі, хто служили в "арміях", "правоохоронних" й інших силових органах. Всі "журналісти" і викладачі гуманітарних дисциплін. Всі священики УПЦ-РПЦ. Всі директори шкіл, а потенційно і вчителі теж – окрім викладачів праці, фізкультури, фізики-хімії-математики й іноземних мов. Усі співробітники апаратів управління – мерій, рад, "міністерств", органів місцевого самоврядування. Винятком будуть тільки комунальники та медики. Сміття, труби та людське здоров'я – це святе).

Нюанси можна обговорювати", - написав Кіпіані.

"А от кількість "повернених" після деокупації залежить лише від патріотизму наших воїнів...", - пишуть у мережі. Також додають, що "Зрадників не пробачають! Але "чистосердечное" та праця на благо суспільства можуть врятувати деяких мешканців Донбасу...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...