Давай, до свидания? Навесні Путін планує попрощатися з Медведєвим - експерт

Путін хоче перед президентськими виборами показати росіянам, що він готовий жертвувати довіреними людьми заради налагодження стану економічних справ в країні.

Медведєв і Путін. Фото:pikabu.ru

Президент РФ Володимир Путін вже прийняв зважене рішення про зміну нинішнього складу уряду. Про це під час щотижневого опитування Московского комсомольца про основні політичні події заявив політолог і довірена особа господаря Кремля Сергій Марков, передають Патріоти України.

За його словами, поки в Росії та інших країнах всі люди були зайняті двома справами: святкуванням різдвяних свят і обговоренням інавгурації Дональда Трампа, Путін прийняв ряд стратегічно важливих рішень про кардинальну зміну економічного курсу РФ. Путін хоче перед президентськими виборами показати росіянам, що він готовий жертвувати довіреними людьми заради налагодження стану економічних справ в країні, тому в Кабінеті міністрів РФ грядуть кардинальні кадрові зміни.

"Путін хоче змінити курс Улюкаєва, який базувався на тому, щоб "потерпіти, поки стане краще" на курс Кудріна, який пропонує максимально швидко налагодити відносини з Заходом, щоб нарешті домогтися скасування санкцій, отримати нові технології і гроші.

За рахунок цього допомогти російському бізнесу, який без допомоги Заходу перебуває не в кращому стані", - розповів Сергій Марков. За його словами, чи очолить Дмитро Медведєв новий уряд, це питання поки залишається відкритим, Путін схиляється до того, щоб на чолі нового Кабміну стояла нова людина, але він ще не прийняв остаточного рішення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...