"Давайте вже зістрибувати остаточно з газової "голки". Але є проблема - на газі заробляються корупційні мільярди купкою працівників, у яких у заручниках вся країна" - Бочкала

На думку журналіста, однозначно можна сказати, що президент РФ Путін блефує, коли дає команду закрити газовий вентиль.

Ілюстрація:kgp.com.ua

Насправді було б чудово, якби Росія дійсно перестала давати газ - і нам, і Європі, адже тоді загоряться їх родовища синім полум'ям. Тому що газ не можна просто взяти і припинити качати. Дуже швидко подіти його буде нікуди. І в бюджеті Російської Федерації вималюється величезний "бублик". Про це в ефірі одного з телеканалів зазначив український журналіст Роман Бочкала, зазначають Патріоти України.

На його думку, однозначно можна сказати, що президент РФ Путін блефує, коли дає команду закрити газовий вентиль. Саме тому зовсім скоро ми почуємо зовсім іншу риторику, варіанти врегулювання і так далі. "Скільки ще цих відключень? Давайте вже зістрибувати остаточно з тієї "голки". Литва це зробила, створивши LNG термінал. Недарма він називається Independence. Тому що це і є справжня незалежність", - зазначив Бочкала.

Він зазначив, що досить "кошмарити" підприємців, які розвивають зелену енергетику. Треба масштабно впроваджувати енергозберігаючі технології. Але є одна проблема - на газі заробляються корупційні мільярди - "купкою працівників, у яких в заручниках вся країна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...