Деескалація у Сирії знов зазнала фіаско

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на Сирійську наглядову раду з прав людини.

Фото: google.comНові бої спалахнули між сирійською армією і повстанцями. Сирійська авіація завдала ударів по контрольованому повстанцями місту аз-Залакіят і баз повстанців в сусідній провінції Хама, інформують Патріоти України із посиланням на Нескучные новости.

Про відновлення бойових дій незабаром після півночі в суботу повідомив і представник повстанських формувань. Сирійська армія поки не прокоментувала ці повідомлення. Нагадаємо, відповідно до угоди, які 4 травня уклали в Астані Росія, Іран і Туреччина, в Сирії створюється чотири зони деескалації.

Найбільша з них розташована на півночі Сирії, вона включає в себе провінцію Ідліб, частина Латакії, Алеппо і Хами. Зони деескалації утворені також в провінції Хомс, в Східній Гуті і на півдні Сирії біля кордону з Йорданією. Уздовж кордонів зон деескалації будуть створені смуги безпеки, що включають КПП і спостережні пункти, якими будуть управляти Росія, Туреччина та Іран.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...