Декорації для фільму жахів: У мережі показали, як живе російське місто недалеко від Москви (фото)

Вишній Волочок знаходиться лише за півтори години їзди від російської столиці.

Фото:Эхо МосквыРосійський блогер Ілля Варламов опублікував світлини міста Вишній Волочок, яке знаходиться у Тверській області, зазначають Патріоти України з посиланням на Эхо Москвы.

"Неймовірний потенціал, неймовірна розруха. Місто за півтори години від Москви більше нагадує декорації до фільму жахів. Приголомшлива архітектура, багата історія, справжні російські пейзажі і провінційний спокій нікому не потрібні.

Будинки продовжують руйнуватися, жителі влаштовують сміттєзвалища на перехрестях, історичну спадщину зносять і руйнують з мовчазної згоди населення", - коментує світлини блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...