День народження Марини Порошенко: Найстильніші образи, створені нею разом із українськими дизайнерами (фото)

Марина Порошенко - велика шанувальниця творчості українських модельєрів. Саме їхні наряди перша леді найчастіше обирає для офіційних заходів та дипломатичних візитів.

Марина і Петро Порошенки. Фото: прес-служба президента.

Сьогодні, 1 лютого, дружина президента України Марина Порошенко відзначає свій 56-й день народження. Дружина президента на будь-яких заходах залишається зразком елегантності та стилю. Вона віддає перевагу нюдовим тонам, відтінкам синього та чорному кольору, а також любить наряди з елементами мережива і традиційної вишивки. НВ STYLE зібрав найстильніші образи першої леді Марини Порошенко, на які Патріоти України пропонують подивитися і вам.

Мереживна сукня перлового кольору від Оксани Мухи

16 січня 2018 року в Маріїнському палаці вперше за 10 років після його реставрації пройшов званий прийом. Президент і його дружина зустрічали дипломатів різних країн і глав міжнародних організацій. Для цього заходу Марина Порошенко вибрала вишукане вбрання перлового кольору.

Блакитна сукня від Ольги Навроцької

У ніжному блакитному платті з вишивкою дружина Порошенко з'явилася на святкуванні Дня Незалежності в 2015 році. Дизайнером наряду стала Ольга Навроцька.

Пудрова сукня бренду Oksana Polonets

Для зустрічі з першою леді Франції Бріжит Макрон в 2017 році перша леді обрала пудрову сукню бренду Oksana Polonets. За словами дизайнера, для її вбрання за основу взяли старовинну вишивку козацької старшини XVII-XVIII століть, а всі узори були вишиті бавовняними і шовковими нитками.

Сукня з подвійною спідницею від Лілії Пустовіт

Для неофіційної частини інавгурації Марина Порошенко вибрала дизайнерську сукню від Лілії Пустовіт. Колірна гамма в тонах українського прапора і подвійна спідниця - ідеї самої першої леді.

Маленька темна сукня

Для зустрічі з президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі та першою леді Макою Чічуа в липні 2017 Марина Порошенко обрала темно-синю сукню трохи вище коліна з V-подібним вирізом.

Блуза бренду Зерно й чорна спідниця-міді

На святкування Дня Прапора України у 2017 році Марина Порошенко прийшла в блузі відомого демократичного українського бренду. В таких же блузах цього дня на офіційному заході були її дочки Євгенія й Олександра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...