"Денег нет и не будет, но вы держитесь": Сьогоднішні новини багатьом в Росії відкриють очі, - Євген Платон

Депутати Держдуми сьогодні прийняли бюджет на 2017-2019 роки, який є розплатою за понти і помилки російського керівництва за минулі роки.

Держдума прийняла трирічний бюджет. Фото: РИА Новости.

Відомий бізнесмен Євген Платон в своєму блозі пише про те, що сьогодні всі ЗМІ рясніють дуже яскравими заголовками і говорять про те, що Росії потрібно триматися, тому що грошей немає, інформують Патріоти України.

За словами бізнесмена, в Італію прибув перший танкер з Сполучених Штатів із зрідженим газом, - "Газпрому" великий привіт.

Також, за словами Платона, полум'яний привіт заготовлений для Росії і ОПЕК - виробники сланцевої нафти в США збільшили на 15 мільярдів доларів інвестиції в цю галузь.

«А ще в Росії назвали історичним бюджет на 2017-2019 роки, і зараз, в ці хвилини, його приймають депутати Держдуми. У реальному вираженні витрати знижуються вже більше десяти років», - пише Платон.

За його словами, незвично сильно знизилися і військові витрати в бюджеті - замість улюблених путінських тридцяти відсотків, на ці цілі повинні виділити тільки 11 відсотків коштів з усього бюджету.

«Це розплата за понти і помилки минулих років, коли російське керівництво необгрунтовано збільшило витрати, оскільки ціни на нафту були дуже високими», - зазначає експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...