Дешева вистава: Сазонов про заборону еліті ПР на в'їзд до "ДНР"

Дехто вже всерйоз готується до виборів в ОРДЛО. І це тривожніше, ніж всі плани повернення команди Януковича, вважає політолог.

Заборона на в'їзд на територію так званої "ДНР" еліті донецької політики часів правління Януковича не більше, ніж спектакль, який взагалі ніяк не впливає на реальність. Про це на своїй сторінці в Facebook пише політолог Кирило Сазонов, інформують Патріоти України.

"Що стосується заборони в'їзду на територію так званої ДНР представникам місцевої політичної еліти, тобто Рінату Ахметову, Борису Колеснікову, міністрові Захарченку та іншим Близнюкам - не потрібно шукати тут якусь хитру многоходовочку або реальну боротьбу еліт.

І вже тим більше, зачищення території Медведчука. Все це зліплена на швидку руку дешевенька вистава, тому що на момент якихось виразних політичних процесів ніякої ДНР вже не буде і прийняті від її імені рішення всі забудуть", - пише експерт.

На думку політолога, вистава організована головним чином для відбілювання цієї еліти в очах Заходу.

"Поява в списках Близнюка тільки підкреслює божевільність документа - "Міхалич" давно поза грою в донецькій політиці, має свій гешефт в Краматорську і пенсію. Йому взагалі все одно.

Просто потрібно було терміново чітко позначити, що колишня еліта Партії регіонів ніяк не пов'язана з бойовиками. І навіть була переслідуваною і гнаною в період окупації. Це навіть не для України вистава, тому що тут ніхто не повірить, а для Заходу.

Тобто дехто вже всерйоз готується до виборів в ОРДЛО. І це тривожніше, ніж всі плани повернення команди Януковича", - вважає Кирило Сазонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...

Повернулася з району, куди через годину завітала ракета. Хвиля така, що докотилася до передмістя. Але переживемо. Не на тих вони напали, - блогерка з Харкова

понеділок, 6 травень 2024, 0:30

"Дорога латана-перелатана, вітається з автівкою то світлими плямами старого асфальту, то свіжими, темними, які закрили собою вчорашні ями. Сонце сліпить очі, кілометр за кілометром, і за обрієм видніється стовп чорного диму, після прильоту. Його зранку...