"Для нас крайне важно вернуть потерянную высоту 222", - полковник з Москви про плани "Хунти" на Світлодарській дузі та скруту окупантів

Терористи прагнуть за будь-яку ціну усунути загрозу оточення Дебальцевого.

Ілюстрація:Главком

Атаки місцевих бойовиків, іноземних найманців і російських військових, які почастішали в останні дні на Світлодарській дузі, і яку обороняють сили АТО, викликані бажанням командування терористів усунути загрозу оточення Дебальцевого Донецької області, окупованого бойовиками. Про це член Спілки десантників Сибіру, екс-начальник служби безпеки президента ПМР, полковник Валерій Гратов, написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Гратов раніше вербував придністровських і російських найманців для війни на Донбасі і за це депортований з Молдови. Зокрема він написав:

"Светлодарск находится всего в 18 км от Дебальцево, которое было позорно потеряно карателями. Там находятся водохранилище, Мироновская ТЭС, Углегорская ТЭС", - пояснює російському читачеві відставний вояка.

"Без преувеличения его можно назвать стратегическим пунктом. Светлодарская дуга клином на 6 км врезается на территорию ДНР и создает угрозу частичного окружения Дебальцево, из-за которого каратели могут в любой момент перерезать его сообщение между Дебальцево, Углегорском и Горловкой", - висловив своє побоювання "десантник".

"Поэтому для нас крайне важно отстоять и вернуть потерянную высоту 222. Несмотря на большие потери в ближайшее время мы вернем контроль над высотой. Ждем подкрепление.", - резюмував Гратов.

До речі, саме Гратов заявив, що в результаті бою на Світлодарській дузі бойовики втратили убитими 37 і важко пораненими 52 людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...