"Для покращення відносин з Путіним варто збити його літак" - порада експерта для лідерів Заходу

Напередодні у Стамбулі відбулася вже третя зустріч Ердогана з Путіним за останні 2 місяці. І тріумфатором виглядає саме Ердоган, наголосив Володимир Горбач.

Зустріч Путіна і Ердогана в Стамбулі. Фото:http://aa.com.tr/

Український політичний експерт і директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач, коментуючи зустріч російського президента Володимира Путіна і його колеги Реджеп Ердогана, заявив про те, що тріумфатором даних переговорів є турецька сторона. Про це політолог написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Лідерам Заходу варто повчитися у Ердогана. Для покращення відносин з Путіним варто збити його літак… А якщо серйозно, то це вже третя зустріч Ердогана з Путіним за останні 2 місяці.

І тріумфатором виглядає саме Ердоган. З усього видно, що йому байдуже до страждань сирійців у Алеппо… Тож можна очікувати, що у світі ростиме співчуття до національно-визвольної боротьби курдів. Десь так…" - написав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...