"Для того, щоб спати на не обісцяній чи на не обриганій простині, треба їздити на СВ, а не в купе?": Українці обурені якістю послуг "Укрзалізниці"

Вартість квитків не відповідає якості обслуговування, вважає головний редактор і співак Святослав Лукинич.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пост Святослава Лукинича у соціальній мережі Facebook.

Головний редактор рубрики "StarFashion" в журналі STARWAY і співак Святослав Лукинич поскаржився на якість білизни, яку йому видали в поїзді.

"Для того щоб спати на не обісцяній чи на не обриганій простині треба їздити на СВ, а не в купе?? Яка логіка в вашій ієрархії нормального ставлення до пасажирів?? Я не Фреймут і не цяцька. Я просто переймаюсь за своє здоров‘я і здоров’я тисячі Українців які користуються вашими послугами.", - написав Лукинич.

Білизну, яке видали Святославу Лукиничу було не просто сире, як це часто буває, а з явними брудними плямами.

Фото: Білизна, яке видали пасажиру (facebook.com/Святослав Лукинич)

Провідник, до якого звернувся пасажир з проханням замінити білизну, спочатку відмовлявся, мотивуючи це тим, що запасних комплектів немає.

Скріншот коментарів(facebook.com/Святослав Лукинич)

Після написаної скарги, білизну Лукиничу все таки поміняли.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...