"Показалось, что в ГУЛАГ везут": Пасажир обурений станом електрички "Укрзалізниці" (фото)

Згадати сумне радянське минули дуже просто, якщо проїхатися у електричці "Жмеринка - Гречани".

Електрички "Укрзалізниці" знаходяться не в кращому стані. Фото: Фейсбук.

У мережі з'явилися фотографії розбитого приміського електропоїзда, який курсує за маршрутом «Жмеринка - Гречани» на Південно-Західній залізниці. Про це в Facebook пише Михайло Ганцяк, передають Патріоти України.

«Проехался на электричке „Жмеринка — Гречаны“. Показалось, что в ГУЛАГ везут. Наверное, „Укрзалізниця“ готовит украинцев к пересадке на волов», — написав він.

На фото видно вирвані сидіння, розбиті двері, нефарбовані вагони, вкриті іржею, мутні шибки вікон. На підніжці вагона з внутрішньої сторони лежить сніг. Пол затертий до такої міри, що в ньому скоро можуть з'явитися наскрізні діри.

«Евгений Кравцов, ездили такой электричке? Попробуйте! Менее комфортно, чем в последнее Mercedes S-класса с функцией массажа, но тысячи людей так каждый день ездят», — звертається Ганцяк до керівника «Укрзалізниці».



Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...