"Укрзалізниця" "відморозилась" від НП: Пасажирка потягу Київ-Рахів, на яку впала полиця, заплатила за лікування понад $5 тисяч

В "Укрзалізниці" заявили, що полиця була справна. Вагон, у якому стався інцидент, і далі возить пасажирів.
Постраждала Надія Полякова. Фото: Фейсбук.

Пасажирка потяга Київ-Рахів Надія Полякова, яка постраждала через падіння полиці, витратила на лікування понад $5 тис. За її словами, представники Укрзалізниці або страхової компанії Арсенал не пропонували допомогу. Про це вона розповіла у п’ятницю, 25 грудня, передають Патріоти України.

У жінки - перелом тазу. Зараз вона відновлюється після операції в тернопільській лікарні. Платити за лікування їй доводиться самостійно. Їй встановили апарат для скріплення кісток, який треба носити місяць. Потім має бути повторна операція.

“Апарат, який поставили, десь 5 тисяч доларів коштує. Одну томографію мені вже зробили - теж десь 800 гривень, 5 рентгенів до операції, 5 після... Я в шоці, це дуже недешево … Від Укрзалізниці ніякої допомоги ніхто не пропонував. Зі страхової зі мною теж ніхто не зв’язувався”, - сказала Полякова.

Як розповідає постраждала, 22 грудня, коли вона їхала в потязі Київ-Рахів, на неї впала верхня полиця разом із іншою пасажиркою. “Та частина, де голова, була на місці, а та, де таз і ноги – вона була на мені… Наполовину впала на мене”, - згадує Полякова.

В "Укрзалізниці" заявили, що полиця була справна. Вагон, у якому стався інцидент, і далі возить пасажирів, розповідав директор департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень Укрзалізниці Олександр Красноштан. Також Красноштан заявляв, що кошти за лікування Надії Поляковій має відшкодувати страхова.

Джерело: Громадське.ua

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...