Для тих, хто не зрозумів, навіщо ввели абонплату на газ, - блогер

Всьому виною стала енергоефективність і різні енергозберігаючі технології, в зв'язку з яким народ став менше споживати газ, що призвело до зменшення заробітків власників.

Україна після Нідерландів стала другою країною,  де існує абоплата на газ. Фото: ictv.ua.

Блогер Alex Melanchenko пояснив на інформаційному ресурсі "Kozak Post", чому держава надумала вводити абонентську плату за користування газом, незалежно від спожитої кількості та користування (не користування), передають Патріоти України.

"Для тих, хто не зрозумів з якого переляку з'явилася абонплата за газ, то відповідаю. Всьому виною енергоефективність і різні енергозберігаючі технології. У зв'язку з цим, народ став менше споживати газ, що призвело до зменшення заробітків власників, яким де-факто належать і які використовують державні труби.

Щоб відшкодувати втрати від нових технологій придумали раз і назавжди збирати гроші з населення по перетину труби з розрахунку, що по ній цілодобово "фігачить" газ. Споживаєш - не споживаєш плати, - "популярно" пояснює блогер.

Бо й справді, ситуація, яка склалася, мегаабсурдна.

"Навіть ху*ло зі своїм "бери або плати" відпочиває. Там хоч менше можна замовити. Тут від тебе нічого не залежить. Плати за повною...", -проводить паралель автор посту.

На заверешення іронізує: "Тут, кажуть, пропонують сонячні батареї допомогти встановити. Не треба. А то потім обленерго змусить за антрацит недобутий платити. Без антрациту адже ніяк..."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...