"Для Украины мы люди второго сорта, грязнокровки. И в России нам не рады": Прихильник "русского мира" закликав спалювати прапори "ДНР"

​Жителі "молодих республік" вважають, що Захарченку та Плотницькому "пора на смітник історії"

Ілюстрація:Texty.org.ua

В рядах прихильників так званих "ДНР" та "ЛНР" зріє невдоволення ситуацією, що склалася на непідконтрольних Україні територіях Донбасу. Так, колишній "глава Центрвиборчкому ДНР" Роман Лягін негативно висловився на адресу бойовиків у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

При цьому він додав, що "і в Росії нам не раді". Також прихильник "русского мира" виступив проти таких рухів як "Донецька республіка" і "Молода республіка", заявивши, що треба спалити їхні прапори.

"Моим землякам на Донбассе жизни нет, для Украины мы люди второго сорта, грязнокровки. И в России нам не рады, получить статус, позволяющий работать очень сложно, квоты мизерные и сокращаются. Нынешние "элиты", за годы ни на полшага не приблизились к решению огромных проблем простого человека. И все мы видим, что далеки они от народа! Первое, что нужно сделать - сжечь флаги ОД ДР и МР. Хватит унижать людей бесконечными загонами на "праздники". Настроение у людей давно не праздничное, это озлобляет еще больше", - написав він.

Лягін також зазначив, що ватажкам бойовиків Захарченку та Плотницькому "пора на смітник історії".

У той же час член благодійного фонду "Допомога Донбасу" Володимир Карасьов розкритикував умовну межу і "митний контроль" між "ДНР" та "ЛНР". "Вам бабла мало? Надо доить своих еще на пересечении мифической границы внутри Донбасса? Машины стоят по несколько часов! Внутри Донбасса - несколько часов!" - обурився він на своїй Facebook-сторінці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...