Дна ще не досягнуто: Журналіст про занепад і деградацію у соціальній сфері "ЛНР"

Виглядає на те, що або місцеві чиновники розікрали все, що можна, або ж у Москві вирішили скоротити фінансування.

Ілюстрація:Сегодня

Оглядач видання Depo.ua проаналізував останні новини з окупованої частини Луганщини. Зокрема він розповів, яких масштабів сягнули занепад та деградація у соціальній сфері, передають Патріоти України.

Так, негативні тенденції на територіях, контрольованих терористичною організацією ЛНР, пришвидшились – відтепер їх помічають навіть самі окупанти. Наприклад, журналісти відшукали повідомлення у соціальній мережі одного із колишніх російських найманців, який свого часу перебував у складі терористичних військ, Стаса Шустрова.

Бойовик наголошує, що медикаментів у лікарнях так званої "ЛНР" практично немає. З проблемами стикаються не лише місцеві мешканці, а навіть і російські кадрові військові – замість лікування їх звільняють "заднім числом"» і відправляють до РФ. Так зване "Міністерство охорони здоров’я ЛНР" втратило половину своїх функціонерів – вони зникли після кількох фінансових перевірок з Москви.

Медицина – не єдина сфера, яка постраждала від терористів. Наприклад, в окупованому Луганську зараз шукають гроші, зібрані населенням на ремонт шести кілометрів дороги – кошти десь загубились. При цьому, термін "загубились" - це офіційна версія окупантів.

Знаходять підтвердження також повідомлення про те, що всім працівникам бюджетної сфери вже третій місяць виплачують лише половину зарплатні – на решту вони отримують товарні картки. Загалом, журналісти доходять висновку, що в цієї ситуації є два можливих пояснення: або ж місцеві чиновники розікрали все, що можна, або ж у Москві вирішили скоротити фінансування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...