"До 100-ліття Української революції багатьом варто освіжити в пам'яті події 1917-1921 років" - Євстратій Зоря

Невже історія не навчить сучасне покоління політиків, що у протистоянні між українськими князями перемогла монгольська орда, в борні між козацькими гетьманами – московський цар, а в боротьбі між українськими революціонерами – російські більшовики?

Іkюстрація:http://www.ukrop-ua.net/

"До 100-ліття Української революції багатьом варто було б освіжити в пам'яті події 1917-1921 років. Про це пише у своєму Fаcebook архієпископ Євстратій Зоря, передають Патріоти України, продовжуючи:

Польща та Фінляндія, Естонія, Латвія й Литва, як і Україна, були "национальными окраинами" Російської імперії. Але через внутрішню згуртованість, коли загальний інтерес молодої держави ставився вище за будь-які внутрішні політичні суперечки правих / лівих, лібералів / консерваторів – їм вдалося вистояти в боротьбі з Москвою за свою незалежність.

На відміну від України. І це при тому, що більшовицькі війська стояли під Варшавою так само, як колись під Києвом.

Невже історія не навчить сучасне покоління політиків та патріотів, що у протистоянні між українськими князями перемогла монгольська орда, в борні поміж козацькими гетьманами / полковниками – московський цар, а в боротьбі між українськими революціонерами – російські більшовики?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...