До инаугурации Трампа у недобитого путинского Гитлера возникнет соблазн использовать это время для изменения ситуации - Піонтковський

За словами політолога, Трамп навряд чи піде на серйозні розбіжності в зовнішній політиці з традиційними республіканцями.

Андрій Піонтковський. Фото:gazeta.ua

Два місяці до інавгурації новообраного президента США Дональда Трампа 20 січня 2017 року стануть періодом "повного паралічу деморалізованої адміністрації" нинішнього глави держави Барака Обами. Про це написав російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський в колонці на сайті Радіо Свобода, повідомляють Патріоти України.

"У еще недобитого внутреннего путинского Гитлера непременно возникнет соблазн использовать это время для изменения ситуации. Прежде всего в Сирии, а там, чем черт не шутит, может быть, и в Украине. Чтобы получить дополнительные козыри для торга с Трампом.

Таким поведением он смог бы только резко ухудшить параметры гибридной капитуляции, и внутренний Штауффенберг (Клаус Шенк фон Штауффенберг – полковник вермахта, причастен к покушению на Гитлера в 1944 году. – ред) должен будет довести операцию "Валькирия-2" до конца", - зазначив він.

За словами Піонтковського, зіткнувшись з "лютим опором глобалістів і ліваків" у пресі і на вулицях, Трамп навряд чи піде на серйозні розбіжності в зовнішній політиці з традиційними республіканцями, які перемогли на виборах в обидві палати Конгресу.

"Теми самыми республиканцами, которые приняли "закон о поддержке Украины" и требовали от Обамы продажи Киеву летального оружия. Тем более что по ключевым для Трампа вопросам, которые и принесли ему победу, – миграция, система медицинского страхования, потеря рабочих мест – они с энтузиазмом избранного президента поддерживают и вместе с ним будут дружно демонтировать обамовское наследие.

Ближайшие назначения на внешнеполитические посты прояснят ситуацию. Но в любом случае фундаментальные стратегические причины поражения "Русского мира" в Четвертой мировой войне никуда не денутся. Эйфория 9 ноября в Думе и на российских телеканалах по поводу поражения Клинтон была столь же адекватной, как и ликование в бункере в Берлине в апреле 1945 года, вызванное известием о смерти президента США Рузвельта.", - додав політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....