"Должны быть юридически весомые доказательства": експерт пояснив, чому Путіна не покарають за збитий на Донбасі "Боїнг"

Незважаючи на те, що господар Кремля - верховний головнокомандувач військами РФ, вину його не доведуть, бо офіційно РФ не оголошувала Україні війну.

Ілюстрація:glavcom.ua

Російський авіаексперт Вадим Лукашевич пояснив, чому президент Росії Володимир Путін навряд чи буде покараний за катастрофу малайзійського Boeing 777 на Донбасі в липні 2014 року. Про це експерт написав у своїй статті для Апострофа, повідомляють Патріоти України.

"Что касается криминального отчета о крушении самолета, за который отвечает голландская прокуратура, то он появится тогда, когда будет готов окончательно. Там никаких сроков нет. Расследование продолжается.

Чтобы в результате получить возможность привлечь виновных к ответственности, следователи должны предоставить неопровержимые доказательства их виновности. Это должны быть юридически весомые доказательства. Причем с указанием фамилий лиц, виновных в трагедии. Впрочем, ничего другого, кроме того, что в этом виновна российская сторона, доказано быть не может. Сейчас все говорит об этом", - вважає Лукашевич.

"Тем не менее это не значит, что ответственность за крушение самолета понесет Владимир Путин. Даже с учетом, что он — верховный главнокомандующий войсками РФ. Его вина доказана быть не может и не будет.

По той простой причине, что Россия не объявляла Украине войну. Никаких письменных приказов с подписями высших лиц нет", - упевнений експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...