"Досрочных выборов уже не будет. В 2018 это будет Медведев, Путин доверяет именно ему" - російський професор

Путін в своєму посланні до Федеральних зборів не сказав про конституційну реформу, отже, дострокових виборів вже не буде, наголосив Валерій Соловей.

Валерій Соловей. Фото:Новый ДеньУ посланні президента Володимира Путіна до Федеральних зборів РФ не було сказано про конституційну реформу в країні, тому дострокових президентських виборів в Росії не буде. Таку думку висловив доктор історичних наук, професор і завідувач кафедрою зв'язків з громадськістю Московського державного інституту міжнародних відносин (МДІМВ) Валерій Соловей в ефірі радіо Эхо Москвы, інформують Патріоти України.

"Досрочных выборов уже не будет, потому что времени не остается уже на их подготовку, проведение. Хотя могу сказать, что досрочные выборы обсуждались вполне серьезно вплоть до второй половины октября этого года и только где-то на рубеже октября-ноября было принято решение отказаться от этой идеи", - зазначив він.

За словами політолога, в Кремлі побоювалися продовження погіршення економічної ситуації і приходу нової сильної адміністрації в США.

"Боялись больше демократической администрации, потому что в Москве есть такое убеждение, что демократы, они поборники экспорта "цветных революций", а республиканцы, они во внутренние дела не вмешиваются, их интересует только внешняя повестка, поэтому с ними легче иметь дело, с ними легче договориться. Хотя опыт Рейгана показывает, что не всегда с республиканцами легко договариваться", - розповів професор.

Політолог додав, що Путін повинен оголосити про своє висунення в президенти восени 18-го року або оголосити про висунення нинішнього прем'єра Дмитра Медведєва.

"Я вам могу сказать: это будет Медведев... Насколько я знаю, насколько я понимаю, Владимир Владимирович доверяет именно Дмитрию Анатольевичу", - заявив він.

Соловей додав, що в призначенні Медведєва серйозним обмеженням є зовнішня реакція на таке рішення.

"Но, я думаю, будут найдены убедительные аргументы. И на этот случай как раз обсуждалась конституционная реформа: как сделать так, чтобы роль президента была бы не столь важной, а носила ритуальный характер. А ритуальную роль вполне можно доверить, видимо, и Дмитрию Анатольевичу. Я просто говорю о том, что это обсуждалось. И различные варианты конституционной реформы действительно готовились", - підсумував він.

Як відомо, чергові вибори президента Росії мають відбутися у 2018 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...