Довелось судитись з українськими чиновниками: Російський актор, котрий брав участь в Євромайдані, отримав статус біженця в нашій ккраїні (фото)

Суди з міграційною службою України тривали майже три роки.

Сергій Анісіфоров. Фото:Сергій Анісіфоров

Російський актор Сергій Анісіфоров, який брав участь в Євромайдані, виграв судовий розгляд проти Міграційної служби України, який тривав майже три роки та отримав статус біженця. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Суд по статусу беженца сегодня выиграл. Одесский Окружной Аппел.Суд окончательно поставил точку в моем многолетнем деле. Суды с миграционной службой Украины длились почти 3 года. Сегодня был 8 суд.

Спасибо огромное всем, кто меня поддерживал все это время! Суд обязал миграционную службу Украины предоставить статус беженца или дополнительную защиту. Слава Украине!!!", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...