Друзі: Собака надає допомогу хазяйці під час нападу епілепсії (відео)

​У мережі набирає популярність відеоролик, викладений дівчиною на ім'я Дженай, в якому вона показала, як її службовий пес Кольт буде надавати їй першу допомогу в разі раптового нападу епілепсії.

Кілька років тому Дженай перенесла серйозну травму головного мозку, в результаті чого тепер у неї періодично трапляються епілептичні напади. На щастя, поруч з нею завжди знаходиться спеціально навчений собака по кличці Кольт, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кольт тренується щодня. Так, Дженай зняла на відео симуляцію нападу, а в цей момент собака виступає в ролі подушки. Після травми дівчині не можна вдарятися головою, інакше вона помре.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...