Дурять навіть дітей: Чиновники на Київщині осоромилися з дарунками дитсадочку (фото)

На Масляну у дитсадку Києва діткам роздали новорічні подарунки.

Ілюстрація: ЗМІ

Дійсно, справжній курйоз…. Такі несвоєчасні "сюрпризи" придбали за завищеною ціною повідомляють Патріоти України. А далі їх роздавали у Києві вихованцям відразу декількох дитячих садків Святошинського району.

Про те, що на Масляну діткам подарували новорічні подарунки, стало відомо завдяки розголосу цієї ситуації батьками. У ЗМІ з цього приводу представлена наступна інформація " з посиланням на батьків однієї зі столичних дошкільних установ. Дітям роздали пакуночки з цукерками вагою 300 грамів в упаковці з Дідом Морозом. Виробник – фірма "Житомірські ласощі".

Це питання і далі продовжили вивчати батьки вихованців дошкільних установ. Їм, наразі, вдалося з'ясували, що солодкі подарунки закупило управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної адміністрації по системі Prozzoro. Саме ці подарунки необхідно було доставити в дитсадки у грудні, однак, чомусь це не вдалося.

Звернемо увагу на упаковку солодощів. У документах зазначається, що ціна одного подарунка в закупівлі становить 120 гривень. Щодо ваги упаковки з солодощами, вона повинна бути не 300, а 600 грамів. Да й шоколадних цукерок в подарунку, згідно з умовами закупівлі, повинно бути – 400 грамів, в той час, як діткам запропонували лише по 150 грамів.

Всього закупили 1060 подарунків. Загальна сума витрат - 127 200 гривень.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...