Дуже близько до ДАП: ​Росіяни зняли репортаж про українських військових із гарячої точки АТО (відео)

Російські журналісти побували в районі шахти Бутового і зняли сюжет про життя українських військових.

Журналісти готували репортаж під Авдіївкою, де кожен день йдуть бої. На думку командира з позивним "Вітер", це пояснюється тим, що противника цікавить завод "Коксохім". Він знаходиться в Авдіївці всього в декількох кілометрах від лінії фронту, зазначають Патріоти України.

"У нас буде повністю паралізована металургійна промисловість. Це найбільший в Європі завод з виготовлення коксу", - розповів командир журналістам «Теперішнього часу».

У репортажі наголошується, що географічна особливість позиції українських військових така, що жити солдатам доводиться практично під відкритим небом, в руїнах. Там, крім спальних місць, з підручних засобів спорудили кімнату відпочинку. Поставили навіть телевізор.

"Правда, показують тут тільки російські канали. Інші не ловлять. Під передачу про військові новинки Росії солдати відкривають тушонку, подаровану волонтерами. Сплять бійці в "спальнях", так вони жартома називають саморобні лежанки. Є навіть своя баня, облаштована в колишньому вентиляційному колекторі шахти", - йдеться в репортажі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...