Дуже близько до ДАП: ​Росіяни зняли репортаж про українських військових із гарячої точки АТО (відео)

Російські журналісти побували в районі шахти Бутового і зняли сюжет про життя українських військових.

Журналісти готували репортаж під Авдіївкою, де кожен день йдуть бої. На думку командира з позивним "Вітер", це пояснюється тим, що противника цікавить завод "Коксохім". Він знаходиться в Авдіївці всього в декількох кілометрах від лінії фронту, зазначають Патріоти України.

"У нас буде повністю паралізована металургійна промисловість. Це найбільший в Європі завод з виготовлення коксу", - розповів командир журналістам «Теперішнього часу».

У репортажі наголошується, що географічна особливість позиції українських військових така, що жити солдатам доводиться практично під відкритим небом, в руїнах. Там, крім спальних місць, з підручних засобів спорудили кімнату відпочинку. Поставили навіть телевізор.

"Правда, показують тут тільки російські канали. Інші не ловлять. Під передачу про військові новинки Росії солдати відкривають тушонку, подаровану волонтерами. Сплять бійці в "спальнях", так вони жартома називають саморобні лежанки. Є навіть своя баня, облаштована в колишньому вентиляційному колекторі шахти", - йдеться в репортажі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...